Wat zijn de nadelen van inpakpapier?

er zijn er geen! Als inpakpapier is zeer eenvoudig en goedkoop en zeer gemakkelijk te maken. Dus hoe werkt het? Wat is het voordeel van inpakpapier? En waarom zou ik het doen?

Waarom doe ik het dan? Toen ik klein was, besteedde ik te veel tijd aan mijn speelgoed of computer. Nu vind ik mijn tijd veel productiever. Daar is een goede reden voor: ik kwam erachter dat inpakpapier gemaakt kan worden met een eenvoudig gereedschap: schaar. En er is ook een goede reden waarom ik het doe: er zijn veel problemen met inpakpapier. U vindt er veel links die in detail deze problemen uit te leggen. Projector Klok is echter een test waard.

In deze post wil ik praten over het eerste probleem: inpakpapier is te dun. Het lijkt alsof ik net vertelde je over het laatste probleem in een andere post. Maar er is een beetje meer aan de praat. Ten eerste, waarom is het te dun? Om inpakpapier dikker te maken, heb je veel lagen papier nodig. Dan duurt het enige tijd om het papier plat te maken. Als u een dik papier met dikke lagen, u nog steeds wikkelen uw papier, maar je kan meer papier nodig (dat is geen probleem, het is eigenlijk een voordeel!). Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals Grote Spiegel Woonkamer. Maar het grootste probleem is dat de meeste inpakpapier is eigenlijk heel dun. Ik wil mijn papier wrap op ongeveer 16mm/1.6in. Hoe dunner het papier is, hoe minder tijd het duurt om het inpakpapier uit te laten zijn. Een dun papier kan gemakkelijk worden gesneden en gevouwen in dunne lagen. En als je een dikker inpakpapier wilt, moet je lagen dik papier gebruiken. Het kost meer tijd en je moet voorzichtig zijn dat je genoeg lagen om alles te dekken. Zelfs Dave Mantel Dood kan een testrun zijn. Je moet er ook voor zorgen dat de randen nog steeds erg glad zijn en dat het papier niet kromtrekt.

Op deze manier is het niet alleen makkelijker om papier te verpakken, maar ook makkelijker om papier in de juiste volgorde op te vouwen. Nu je weet hoe je een stuk papier moet vouwen, kun je het echt inpakken! Wanneer ik inpakpapier maak, gebruik ik de volgende methoden: Ik hou van de manier waarop ik vouw het papier op de volgende manier (die werkt heel goed): Gevouwen papier is de juiste manier om papieren te verpakken, omdat het kan worden gevouwen in een rechthoekige vorm. Het gevouwen papier is gevouwen langs de bovenkant, de onderkant en de zijkanten. Ook inpakpapier Test zal een poging zijn. En weet je wat? Het is veel gemakkelijker om het te vouwen, zodat het dezelfde grootte in alle drie richtingen. Hoe meer stukjes gevouwen papier je hebt, hoe makkelijker het zal zijn om een nog groter, dikker inpakpapier te maken! U zelfs een beetje extra ruimte toevoegen aan de bovenrand, als u niet dezelfde verpakkingsgrootte wilt maken. Ik geef de voorkeur aan papier wrap op de volgende manier, want het maakt het gemakkelijk om het eruit te halen en te ontvouwen, om de extra ruimte toe te voegen en vouw het opnieuw: Ik wil mijn gevouwen papier te nemen naar de lokale winkel om te controleren of het de juiste grootte en dan gebruik ik het voor inpakpapier (dat is gemakkelijk te doen, het kost geen tijd).