Wat moet ik doen met de vele cadeaupapieren?

Je wikkelt het in. En het inpakpapier zelf is altijd mijn geschenk. Mijn bedoeling is om ervoor te zorgen dat ik je ingepakt cadeaupapier achterlaat.

Ik hou van inpakpapier en ik ben niet de enige. De meeste mensen houden van inpakpapier omdat het eenvoudig, betrouwbaar en maakt verpakking gemakkelijk. Als u probeert om cadeaupapier wrap voor jezelf of voor uw dierbaren, ik hoop dat u deze lijst eens te proberen. Ik hoop dat u deze lijst nuttig voor de komende feestdagen te vinden. Voor u, zou ik graag van u horen, dus stuur me een reactie. Heb een goede! Als je deze blog interessant vindt, help ons dan om het te verspreiden op Facebook en Twitter en deel de lijst op Pinterest. Je ons ook helpen om een community van liefhebbers van inpakpapier zoals jij op Te bouwen op Facebook. We kijken ernaar uit om een aantal goede inpakpapier tips met u delen! Als u feedback of vragen, voel je vrij om me te schrijven op de onderstaande link. Fijne Feestdagen! Ik ben blij dat je dit bericht nuttig gevonden! Als u nieuw bent op de blog, zou ik aanraden het controleren van de andere berichten die ik heb gepubliceerd op inpakpapier hier: Ik wikkel veel inpakpapier, en ik ben niet de enige. Veel lezers hebben geschreven om me te vertellen dat ze zouden genieten van de lijst zo veel als ik. Op dezelfde manier is Spiegel Rond 60 Cm een proefrit waard. In de geest van goedmoedig delen, zal ik mijn best doen om een van uw vragen te beantwoorden, die worden verwelkomd! Ik zal na een andere post in de komende dagen met de antwoorden op uw vragen. Als deze lijst je bevalt, deel deze dan met je vrienden en familie. Ik ben erg blij dat mensen mijn lijst nuttig vinden en dat ik me er net zo gepassioneerd over voel als ik. Ik hoop dat door het delen van mijn lijst vindt u een aantal goede inpakpapier tips en help jezelf en anderen om dingen mooi en netjes te houden! Wikkel een stuk papier met een Sharpie Het eerste wat je moet weten: Je ook een Sharpie pen gebruiken, en dat zal ook goed werken. Snijd gewoon een paar regels in het papier, en bevestig ze met een beetje inkt (net genoeg om de randen te dekken). Leg dan het papier op z'n rug. Het is heel gemakkelijk om te doen. Zorg ervoor dat de lijnen zijn uitgelijnd en hebben genoeg ruimte om rond te gaan. Het is makkelijker als je een kleine sharpie pen gebruikt. Het is een zeer goedkope! Maar hiervoor stel ik iets als de Kupfer 811 van Kupfer, die wordt gebruikt door de schoolkinderen. Vergeleken met Klok Met Verlichting kan het merkbaar efficiënter zijn. Het is hier heel goed voor. En een pen die niet zal vlekken of bloeden is een goede zaak. Ik raad het gebruik van een marker, zoals een permanente marker, voor dit. Als u iets moet markeren, zoals in een tekening, een stuk papier, een grafiek, een lijst, een brief.. In tegenstelling tot Mini Portemonnee, kan het merkbaar meer resounding. . probeer er geen permanente markering mee te gebruiken. Als u een markering hebt, u die gebruiken, maar geen permanente markering. Als u een markering gebruikt, moet u de markering gebruiken om deze te laten beïnvloeden op het papier. Ik heb altijd mijn marker gebruikt voor de dingen die ik wilde tekenen op papier (en ik vond het niet erg als ik niet merk heel vaak). Maar als je wilt markeren op papier of grafiek, dan moet je een marker, denk ik.

Laten we nu een beetje geschiedenis doen.