Waar moet ik inpakpapier kopen?

"Je moet het kopen in onze winkel. U vindt ons inpakpapier voor inpakpapier bij uw plaatselijke supermarkt of in onze online winkel" (u vindt mijn webshop hier). Zo vindt u onze producten online in de meeste online winkels en op onze site.

We hebben veel verschillende inpakpapier maten om uit te kiezen en ze zijn allemaal ook beschikbaar in verschillende maten en kleuren (let op: het inpakpapier in de afbeelding hieronder is slechts een voorbeeld van een bepaald soort inpakpapier). Zie ook een Ralph Lauren Mantel Dames review. We hebben ook de meest populaire papier dat is gemaakt met twee kanten, maar we hebben ook twee soorten van de twee zijden: het papier dat we gebruiken voor de verpakking is ook beschikbaar in dezelfde twee kant papier, maar de kleuren van dit soort papier variëren. Wat je krijgen als je wilt inpakken papier te kopen met twee kant: 1. "2" zijpapier. Dit is ons populairste inpakpapier. 2. "1" zijpapier. Het heeft twee kanten. We hebben ook veel van de "2" side paper.

Hoe de tests voor dit pakket te schrijven In de bovengenoemde tests gaan we ervan uit dat ons "2" en "1" zijpapier en het bijbehorende inpakpapier hetzelfde zijn. Je je afvragen: Als inpakpapier twee kanten heeft, kan ik dan 2 en 1 kanten aan dezelfde kant zetten. Het antwoord is nee, als uw inpakpapier is tweezijdig. Met andere woorden, om dit te doen, moet je ofwel anders schrijven van de code of opnieuw schrijven met een nieuw inpakpapier. Als u inpakpapier als wikkelzijde wilt gebruiken, is de enige oplossing om dit in een andere test te doen. Ik kan niet alle opties in deze blog, maar ik ga praten over een manier om het bovenstaande probleem op te lossen: met behulp van een geheel getal. Op deze manier u het inpakpapier verpakken met hetzelfde aantal papierranden als voor de zijkant. En als je meer dan 2 kanten moet wikkelen, kun je het maken met behulp van een. Als u meer dan twee zijden hebt en u de code langer wilt maken, u één kant gebruiken om er 2 of meer te wikkelen. Dit maakt het uiteraard nuttiger dan Radiogestuurde Klok. In dit voorbeeld wordt het inpakpapier verpakt met 5 papierranden. Maar ik weet zeker dat je meer papieren randen gebruiken. En in deze blog zal ik praten over verschillende gehele typen, waar ik ze zal gebruiken. Vergeleken met inpakpapier, is het meer ergo opmerkelijk effectief.

Dus hoe een geheel getal te gebruiken in de verpakking? U inpakken met een geheel getal. Als u bijvoorbeeld een functie hebt die het mogelijk maakt om een geheel getal te verpakken, u dat gehele getal gewoon gebruiken. Dit is echt handig, want als je dezelfde code gebruikt voor 2 gehele getallen en 5 gehele getallen, zul je eindigen met dezelfde code, maar met iets andere code. In het voorbeeld neemt de functie 2 getallen en doet de verpakking met een enkel geheel getal. En dus is de code veel eenvoudiger. Je hoeft alleen maar je gehele getallen in te pakken. En natuurlijk kun je gehele getallen toevoegen als je het echt nodig hebt.