Waar moet ik bij het kopen van inpakpapier op letten?

U wilt het allerbeste inpakpapier kopen voor uw project. Ik heb gekozen voor het beste van het beste en ik hoop dat u het ook nuttig.

Instructies voor inpakpapier lezen:

U moet instructies zorgvuldig lezen alvorens om het even welk document of iets anders in te pakken. Als er een lege plek in de instructies, lees het. Als er te veel lege spaties in de instructies staan, weet u waarschijnlijk niet hoe u moet inpakken. Als u nog andere vragen u niet aarzelen om een reactie achter te laten en ik zal proberen om te helpen. Vergeet niet dat ik schrijf al deze instructies in het Nederlands, maar Engels is geen probleem. Het is mogelijk dat de instructies in een andere taal dan het Nederlands zijn. U google translate gebruiken of iemand die Nederlands spreekt vragen om ze te vertalen. Maar vergeet niet altijd dat dit alles is slechts een gids en je moet begrijpen alle regels voor het gebruik ervan.

1. Het opstellen van een document Ik neem meestal een doosje inpakpapier uit een goed papiermagazijn in Nederland of in uw plaatselijke supermarkt. Er zijn veel verschillende soorten inpakpapier. Ik geef de voorkeur aan een papier uit de kleine vierkante inpakpapier dozen die u vinden in de meeste supermarkten. Deze dozen zijn echt goed voor het verpakken van kleine hoeveelheden kleine dingen zoals een boek of een stuk fruit. Ze kunnen ook grote cadeauverpakking maken. Toen ik voor het eerst in pakpapier, kocht ik een zak met vierkant papier dat iets meer dan $ 1 kost. Ik weet niet wat de werkelijke kosten is, maar de prijs lijkt te zijn ongeveer hetzelfde voor veel kleinere dozen. Maar, want het is een kleine kosten, het is niet echt de moeite waard het kopen van grotere dozen voor de kosten van het vierkante papier. Dit betekent, dat ik alleen echt graag deze kleine dozen. Ook de vierkanten van het papier zijn een beetje kwetsbaarder dan de vierkanten papier uit een gewone envelop. Om deze reden, ik meestal gewoon gebruik maken van de kleinere dozen en degenen die ik koop uit winkels. Maar als je de totale prijs wilt weten, is het veel goedkoper dan de grotere dozen: Voor vierkant papier kocht ik bij mijn lokale winkel, het is $ 0,60 / roll. Voor doos van 2, is het $

Voor enveloppen, is het $0.50 voor elke envelop. Het is goedkoper voor kleinere dozen dan voor enveloppen met een prijskaartje van 2. Echter, als je vraagt om inpakpapier van 8, het is $ 0,70 / roll, dus in totaal is de prijs slechts $ 0,50 - $ 0,10 / roll. Wat is de beste online winkel voor inpakpapier? Maar in het andere geval, als de enveloppen zijn van een zeer klein formaat, kunnen ze duurder zijn. En ze zijn veel duurder als ze een tag die je niet krijgen als je het koopt voor $ 0,50 / roll. In dit geval geef ik de voorkeur aan de enveloppen, omdat ze klein zijn en ze zijn gemakkelijk in te pakken. In ieder geval, als u inpakpapier gebruikt, hoeft u geen extra risico's te nemen: het is eenvoudig en goedkoop. Dit kan indrukwekkend zijn in vergelijking met inpakpapier Er zijn verschillende manieren waarop mensen enveloppen kunnen verpakken.