Waar inpakpapier kopen?

Ik weet het gewoon! Dit bericht beschrijft wat je kopen in onze winkel, maar je ook zoeken in de online markt voor inpakpapier.

Het meest populaire inpakpapier is tegenwoordig "Feltboard". Maar ook andere papieren (zoals karton of vilt) zijn erg populair. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan "Stickerboard" te kopen, want het is een beetje lichter, want ik gebruik graag de "vilt" om alle hoeken te verzegelen, en omdat het makkelijker is om schoon te maken met mijn mond. Ik koop het stickerboard in mijn land (Korea), maar je het ook kopen in de VS of EU. Het is echt gemakkelijk om stickerboard hier te kopen. Er zijn ook stickers, maar ik gebruik meestal degenen die worden geleverd met mijn naaimachine en wat tape. Als u op zoek bent naar stickerboard in uw land, het spijt me heel erg, maar ik heb gewoon niet de voorraad op dit moment. Misschien zal ik beginnen met kopen in de toekomst. Hoe dan ook, aarzel niet om vragen te stellen die je hebt. Als je niet bekend bent met het onderwerp, check out mijn "Hoe een grafiek te lezen" post.

Zag de bovenstaande foto tijdens het browsen Pinterest voor stickers en ik wilde het met iedereen delen, zodat we dit gemakkelijk kunnen maken! Zoals u zien was de prijs rond $2,50. Ik heb geprobeerd om een paar die ook waren gelabeld te vinden, maar ik kon het niet vinden. Ik ga proberen om stickers te maken in mijn eigen winkel dit jaar, als een bedrijf hoop ik te verkopen aan lokale winkels en restaurants, niet alleen van mijn blog, en ik heb een aantal stickers op mijn verlanglijstje om u te laten zien! Dit is een voorbeeld van een aantal die ik heb gemaakt in mijn winkel. Ik ga binnenkort het maken van een aantal nieuwe ontwerpen, en u bent van harte welkom om te helpen in de comments als je een ontwerp idee! Zoals u zien heb ik ook geprobeerd om een ontwerp te maken voor mijn bedrijf. In vergelijking met Marktplaats Spiegel is het merkbaar meer aan te bevelen. Hier is een voorbeeld van het ontwerp: Hier is het prijskaartje: $2.00! Ik wil jullie allemaal bedanken die dit met mij hebben gedeeld en het mogelijk hebben gemaakt om te helpen met het maken van de sticker, om je stickers in de winkel te zien en met mij en de blog te delen. Waar moet ik bij het kopen van inpakpapier op letten? Ik ga het toevoegen van een paar stickers en een aantal stickers met andere ontwerpen aan de winkel in de komende weken! Happy Crafting! De sticker is van een Etsy winkel, genaamd "Babble". Ik heb geprobeerd om een link naar het op Etsy's blog te krijgen, maar de link naar deze blog werkt niet voor mij. De link heeft gewerkt prima voor mij, dus ik ben op zoek naar een andere manier om er te komen, of als je weet van een die je denkt dat is een goede manier, laat het me weten. Ik probeer een manier te vinden om naar de post, dus ik kan deze sticker toe te voegen aan de winkel. Het ontwerp van de sticker werd getekend door de mooie en getalenteerde L. Daardoor is het zeker beter dan inpakpapier. S. Van Oort voor haar Etsy winkel, Babble. L. S. heeft het prachtige cadeau dat ze je geeft als je met haar winkelt, dus als je inpakpapier koopt, zorg er dan voor dat je dit prachtige schilderij van een gelukkig jongetje bekijkt. Dit is het eerste beeld van hem en ik moet je zeggen, ik ben een beetje emotioneel!

In een soortgelijke geest, hier is wat ik werkte aan een paar jaar terug toen ik een grad student, en dat is een project over hoe je een "dappere" meisje te trekken.