Hoeveel verschillende inpakpapier bestaan er?

1 (dat is alles wat ik ga je vertellen over). Ik weet dat er veel andere inpakpapier merken, maar ze zijn allemaal vrij duur, en zijn zeer moeilijk te vinden, vooral in Europa. Ik denk dat de reden is dat sommige mensen die kopen inpakpapier zijn gewoon luie mensen die willen doen het zelf, omdat het niet veel onderzoek te betrekken, of ze willen niet veel geld uitgeven. Ik ben hier om je te helpen het beste papier te vinden om je papier mee te verpakken.

Het beste inpakpapier dat vandaag verkrijgbaar is, is de Nijbelskaankool. De Nijbelskaankool is een geweldig product met een echt goede prijs-kwaliteitverhouding. Als u het soort persoon die wil uw eigen inpakpapier te kopen, ik hoop dat je zult begrijpen dat de kosten van een wrap paper is zo laag, dat een goede hoeveelheid geld gaat naar de kwaliteit van het product. Dus, met dat in gedachten, laten we beginnen. Ten eerste moeten we weten hoe we een papier kunnen inpakken. Ik heb er hier en hier al over geschreven, maar als je nog steeds niet weet hoe je papier moet verpakken, kun je het het beste opnieuw lezen. Daarna kunnen we papier verpakken met een eenvoudige papiervouwmethode. In vergelijking met Wollen Mantel Camel is het merkbaar nuttiger. Het papier wordt in twee richtingen gevouwen en het vouwgebied wordt gesneden. Daarna wordt het papier aan de stof gelijmd. Ik heb ontdekt dat papier-vouwen is de beste methode, want het is gemakkelijk te doen en je hoeft niet veel tijd. Wat zijn de nadelen van inpakpapier? Ik zou inpakpapier aanraden, in beide richtingen, met een stuk dikke doek. Je het doen in elke vorm van stof en ik heb in staat geweest om papier vouwen papier te maken met behulp van zijde en katoen. U meer informatie over de methoden in onze tutorials.

Hoe de verschillende soorten papier te gebruiken in het verpakken van uw eigen papier (in een stuk)? 1. Het wrap-it papier uit één stuk wordt gemaakt door de gewenste lengte van papier in de rol te plaatsen. U het met een paar vouwen verpakken en het omhoog rollen, of u het in één enkel blad snijden. U verschillende lengtes papier maken, afhankelijk van het aantal mensen dat u wilt inpakken en de grootte van de container. 2. Dit betekent dat het altijd sterker is dan inpakpapier Test. De kleinere papierrollen worden in één vel gevouwen. U dan elk vel papier snijden met een scherp mes of een schaar.