About me

In 2014 werd ik geïnterviewd door de Volkskrant en mijn doel was om te laten zien hoe je een Python-bibliotheek maken om PDF's voor je artikelen te genereren. Op dat moment was het mogelijk om een aantal PDF-bestanden (die er nog steeds zijn en zijn ook in het publieke domein) gratis te downloaden op het internet, maar dat is het zo'n beetje. In 2015 werd het mogelijk om PDF's te genereren met wat code op je eigen computer. U de gratis PDF-bestanden downloaden van een website, maar het is een beetje moeilijk. Daarom heb ik besloten om een eenvoudige wrapper rond de PDF download site te maken. Ik heb ook een script ontworpen waarmee u een PDF-bestand maken vanuit elk PDF-bestand (met dezelfde naam en met dezelfde bestandsextensie), en u ook in staat stelt om een aantal HTML-tags aan dit bestand toe te voegen (zodat het kan worden gelezen als PDF), zodat de HTML-code wordt opgenomen wanneer deze wordt afgedrukt.

Deze blogpost is het tweede deel in een reeks berichten die u zullen helpen om een interessante PDF te maken. In het eerste deel sprak ik over het ontwerp, de code en de HTML-tags.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is het maken van uw leven gemakkelijker, en ik ben altijd blij om u mijn ervaring en inzicht.

Ik heb een passie om iets terug te geven aan de wereld. Ik ben een self-starter, dat is iets wat ik gewend ben. Dit is soms een zegen en een vloek geweest. Als ik de tijd heb, neem ik tijd buiten mijn dag om terug te geven aan anderen in de gemeenschap. Mijn focus ligt op een paar gebieden. Ten eerste wil ik mensen helpen. Ik heb er belang bij om terug te geven en te helpen mijn gemeenschap te verbeteren, wat betekent dat ik probeer ervoor te zorgen dat mijn gemeenschap het goed doet. Ik wil dat mijn gemeenschap weet dat ik om me geef. Ten tweede wil ik mijn ervaring en kennis met jullie delen. Ik hoop dat u de tijd vinden om mijn artikelen te lezen en meer te leren. Voel je vrij om een vraag te stellen.

Op social media vind je mij op Twitter, Instagram en Pinterest. Mijn favoriete sociale media netwerk is Facebook. Ik wil hier commentaar geven. Heeft u een vraag, dan u altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.

Wat is inaPapiertest?

In aPapiertest is een bibliotheek waarmee u asynchrone taken voor uw Web App definiëren en testen, evenals synchrone taken. In aPapiertest geeft u toegang tot de meeste asynchrone methoden die beschikbaar zijn in moderne frameworks, zoals async en wachten. Daarnaast u de inapiertestbibliotheek gebruiken als testkader, zodat u tests schrijven voor async-taken in uw code, die bijvoorbeeld kunnen worden gebruikt in eenheidstests om te controleren of uw app werkt. Als u nieuw bent in het testen, u beginnen met een inleiding tot het testen van eenheden. Er zijn ook enkele tips over het testen met aPapiertest. Hoe begin ik? In aPapiertest wordt geleverd met een inleidende tutorial. U de code van mijn github pagina, of klik gewoon op deze link en download het. De tutorial behandelt de meeste van de basisprincipes die nodig zijn voor het schrijven van uw eerste tests.

Mijn vader vertelde me altijd dat elke keer als hij me zag ik papier moest maken en dat deed ik. Het lijkt erop dat na deze blog heb ik veel positieve reacties van mijn collega papiermakers.

Ik begon deze blog met een doel: maak veel papier en ook delen met u allen. Deze blog is ontworpen voor u om te leren over de basisprincipes van inpakpapier en ook om u te helpen om meer te maken dan alleen inpakpapier. U vindt er ook links naar een aantal van de grote artikelen die ik heb geschreven over inpakpapier (die u misschien al hebt gelezen). Ik hoop dat je deze blog een boek te geven en ik kijk uit naar het zien van wat je te maken met het. In ieder geval, blijf geweldig en vergeet niet om het te delen met de wereld.

Ik heb veel ervaring omdat ik in het verleden veel tests heb gemaakt.

Uiteindelijk is het belangrijk om te weten wat het doel is van een stukje software. Een van de gemeenschappelijke benaderingen is het bieden van een set van functionaliteit voor de gebruiker te doen. Een persoon kan bijvoorbeeld een paperclip gebruiken om snel een lijst met namen te krijgen of kan een pen gebruiken om snel iets op te schrijven. Wanneer u een test schrijft, moet u een bepaalde stroom definiëren die de test zal volgen. In mijn geval had ik een taak die ik wilde testen, maar ik wilde niet het hele proces pijnlijk te maken door het hebben van meerdere stappen. Bijvoorbeeld, als ik wil alle namen van de kinderen van een persoon die op het punt staat te sterven, kan ik een methode genaamd getChildren.